


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Не стига, че е лесен и вкусен, а и много бюджетен
Основното предимство на тази рецепта е, че тестото изобщо не трябва да втасва, просто го омесвате и работите с него веднага
Ще има краткотрайно затопляне в началото на ноември с по-високи температури
Тестото е сочно и ронливо с деликатен орехов вкус
Колкото и да направя, никога не ни стига
Проф. Рачев подлуди всички с тази прогноза
Непременно опитайте някой път – ще зарадвате приятно близките си с този ефектен шарен сладкиш
На много места са избили и кокичета, които също са се объркали от топлото време
Бърза, лесна, чудно пухкава
Приготвят се лесно, а нежният им вкус ще ви държи „топло“ цял ден